Op zoek naar aan?


aan
Informatie aan Zee 2021 VVBAD.
Home Activiteiten Informatie aan Zee 2021. Informatie aan Zee 2021. Op 14 en 15 oktober organiseert de VVBAD de zeventiende editie van haar tweejaarlijks congres Informatie aan Zee. Datum donderdag 14 tot vrijdag 15 oktober 2021. Locatie Kursaal Oostende Toon op kaart.
Mijn dampkap gaat plots aan en/of uit? - Novy.
Catalogus Verlengde garantie Registreer uw toestel Veelgestelde vragen. Klantendienst Hersteldienst Showroom Novy. Vind een verkooppunt. Mijn dampkap gaat plots aan en/of uit? Mijn dampkap gaat plots aan en/of uit? Registreer uw toestel. Mijn dampkap gaat plots aan en/of uit? De afstandsbediening is voorgeprogrammeerd en gekoppeldaan uw dampkap.
Een verzoekschrift aan de EU Europese Commissie.
Voordat u een verzoekschrift opstelt, raden wij u aan na te gaan of er over uw probleem niet al eerder een verzoekschrift is ingediend. U kunt op twee manieren een verzoekschrift indienen.: Schrijf u in op de verzoekschriftenportal en volg de instructies.
AP adviseert Eerste Kamer: neem WGS niet aan Autoriteit Persoonsgegevens.
Wolfsen: 'Het' wetsvoorstel zet de deur wagenwijd open voor een onbegrensde surveillance door een onbegrensde hoeveelheid partijen, publiek en privaat. En betrekt daarbij het parlement niet zoals dat hoort. Wij adviseren de Eerste Kamer daarom dringend om dit wetsvoorstel niet aan te nemen.
Tegemoetkoming voor hulp aan bejaarden THAB DG Personen met een handicap.
Sinds 1 januari 2017 is de bevoegdheid voor de Tegemoetkoming Hulp aan Bejaarden THAB echter overgedragen naar de Vlaamse Gemeenschap voor alle inwoners van Vlaanderen. Daar nemen de zorgkassen gelinkt aan je ziekenfonds de behandeling van je dossier en de uitbetaling van je tegemoetkoming over.
Aanvraag voor het bekomen van nieuwe codes voor uw elektronische identiteitskaart - eID - IBZ Instellingen en Bevolking.
Dan kan u met deze brief naar uw gemeentehuis gaan om er nieuwe codes aan te vragen. Indien u deze brief niet meer heeft, kan u nieuwe codes aanvragen, ofwel in uw gemeente ofwel door hieronder uw gegevens in te vullen.
Eigen waterwinning aan- of afmelden - Vlaamse Milieumaatschappij.
De af melding is van belang voor de heffing op de waterverontreiniging en de grondwaterheffing en voor de grondwatervergunning. Alle gegevens worden ook doorgegeven aan de waterbedrijven. De VMM staat in voor het inkohieren, innen en invorderen van de afvalwater- en grondwaterheffing.
Aan de slag met het technisch verslag Wonen Vlaanderen.
Contact Onze organisatie. Home Lokale besturen Beleidsprioriteit 2: De gemeente werkt aan de kwaliteit van het woningpatrimonium en de woonomgeving Aan de slag met het technisch verslag. Aan de slag met het technisch verslag. Elke woning in Vlaanderen moet aan een aantal minimale kwaliteitseisen voldoen op het vlak van veiligheid, gezondheid en woningkwaliteit.

Contacteer ons