Op zoek naar freelance marketing communicatie?


freelance marketing communicatie
Senior medewerker marketing en communicatie bij Gemeente Amsterdam ZZP Interim Freelance.
Volg de interim marktontwikkelingen. Alle informatie omtrent inhuur binnen de overheid. Overheidsorganisaties die interim opdrachten beschikbaar stellen. Inloggen Word lid. Interim opdrachten statistiek. Ben je al lid? Bewaarde opdrachten Mijn alerts Uitloggen. Senior medewerker marketing en communicatie. Senior medewerker marketing en communicatie.
Freelancers Marketing en Communicatie Freelancer.be.
Grafisch ontwerp / DTP 45 p/u. Hoi, ik ben Kirsti, freelance grafisch vormgever / dtp'er' met meer dan tien jaar ervaring. Gestart in een kleine studio van een drukkeri. Adobe Indesign Adobe Photoshop Adobe Illustrator Keynote PowerPoint Grafisch ontwerp Lay-out. Premium Beschikbaar Contact. Webdesign grafisch werk In overleg p/u. Wij zijn een klein bedrijf dat zich met veel enthousiasme gespecialiseerd heeft in eigentijdse ontwerpen en bouwen van websites voor kleine Lees meer. webdesign webshops websites wordpress design webdevelopment php. Premium Beschikbaar Contact. Hallo, Ik ben Matthias van Mtea. Ons doel is om uw bedrijf online te laten scoren zonder dat u hiervoor bij verschillende personen dien. Management project management coaching starters startende zelfstandigen Website Web app ontwikkeling Digitale Marketing. Premium Beschikbaar Contact. Ik ben Stijn. Ik hou van visuele communicatie en van de dingen eenvoudig te houden. De luis in de pels van die marketing en communicatieb. Premium Beschikbaar Contact. Vooral financiële markten en ba. Ik ben een communicatie-professional met een zeer ruime ervaring in interne en corporate communicatie in een internationale omgeving. analytisch klantgericht flexibel resultaatgericht creatief schrijven nauwkeurig betrouwbaar. Premium Beschikbaar Contact. Freelancers, KMO's' én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be.
Kalje.nl Communicatie en projectmanagement.
HBO International Studies. Bedrijfseconomie, Internationale Economische Betrekkingen, PR en marketing, Journalistiek schrijven, Presentatietechnieken, Communicatie, Spaans, Engels. Gelukskoffer, Freelance communicatieadviseur. Tekstschrijven artikelen en blogs. Social media advies. Concreet geeft vorm, Freelance communicatieadviseur. Professionaliseren interne en externe communicatie. Beheer social media accounts LinkedIn, Facebook, Twitter.
SEOdaphne Ondernemerscoaching en interim/freelance online marketingcommunicatie voor zzp'ers' en opdrachtgevers.
Diensten; Marketing, Communicatie, Seo, Strategie/Coaching. Diensten; Marketing, Communicatie, Seo, Strategie/Coaching. SEOdaphne Ondernemerscoaching en interim/freelance online marketingcommunicatie voor zzp'ers' en opdrachtgevers. Daphne is freelance beschikbaar als online marketeer, zowel voor profit als non-profit organisaties. Daphne is inzetbaar vanaf 4 tot 24 uur per week, voor het invullen van een tijdelijke functie of op projectbasis.
Hoeveel verdient een communicatieprofessional?
Interim interne communicatieadviseurs hebben een uurtarief van gemiddeld 68. Hieronder vallen ook rollen als een intranet specialist. Salaris en uurtarief contentspecialist. Het gemiddelde salaris van een contentspecialist is 4.083 per maand. Dit geldt voor contentspecialisten met 4 tot 10 jaar werkervaring. Het uurtarief voor interim contentspecialisten ligt gemiddeld op 65. Ben je benieuwd naar het salaris van een marketeer of marketing manager?
Vacatures in communicatie, marketing en online OnlyHuman.
Specialist in interimbemiddeling en werving selectie. Op zoek naar een tijdelijke communicatie en marketingprofessional? Neem dan contact op met OnlyHuman. Wij helpen bij de invulling van interim en vaste vacatures op het gebied van communicatie en marketing. Wil je werken voor verschillende werkgevers en gedetacheerd of als ZZPer aan de slag? Wij bieden gevarieerde uitdagende opdrachten bij bijzondere opdrachtgevers.
Vacatures Babbage Company.
Medior Communicatiemedewerker / Voorlichter ad interim. In deze rol als Medior Communicatiemedewerker / Voorlichter werk je in het Amsterdam Zuidas Informatiecentrum en maak je onderdeel uit van het gemeenschappelijke communicatieteam van. Save in favorites. Senior Communicatieadviseur COVID-regelingen ad interim. In deze rol bij de Belastingdienst ben je als Senior Communicatieadviseur verantwoordelijk voor de advisering en regie op de uitvoering m.b.t. de communicatie over de corona-maatregelen en de. Utrecht / Den Haag.
Marketing, Communicatie Sales Werken bij NS. Werken bij NS. Werken bij NS.
Ontwikkelingsmogelijkheden en een keuzeplan. Gratis treinreizen in de 2 e klas en 1 e klas tegen kleine bijdrage. Het klinkt misschien logisch, maar wij vinden het bij NS de normaalste zaak van de wereld om helder te communiceren. Met onze klanten én met onze collegas. Daarom zijn er marketing, communicatie en sales professionals nodig die hierin het voortouw nemen. Of je nu als persvoorlichter voor de camera staat, of achter de schermen werkt aan beleid: communicatie is overal. Ook jij kan daar aan bijdragen. Zo heb jij invloed op de reis van morgen van NS én op die van onze klanten. Verhalen op kantoor. Bekijk alle verhalen. Intern Freelance Interim Participatiebaan.

Contacteer ons