Resultaten voor freelance marketing communicatie


freelance marketing communicatie
Vacature Interim marketing en communicatieklussen MRKTNG.nl.
Bel 0314 2000 90 of e-mail info@mrktng.nl. Interim marketing en communicatieklussen. Maak een profiel aan en wij zoeken contact met jou. Regelmatig zoeken wij marketeers en communicatieprofessionals voor de tijdelijke invulling van een opdracht of functie bij een opdrachtgever. Meestal in Gelderland, maar elders komt ook voor. Ben jij zzp-er en beschikbaar voor interim en freelance opdrachten?
NVJ zoekt freelance marketingcommunicatieadviseur 16-24 uur Nederlandse Vereniging van Journalisten.
De NVJ zoekt een freelance enthousiaste, creatieve, flexibele en stressbestendige marketingcommunicatieadviseur die ervaring heeft met multi-channel marketing en communicatie campagnes, voor tijdelijke versterking van de afdeling Marketing en Communicatie. De afdeling verzorgt de externe verenigingscommunicatie en de marketing, communicatie en online verkoop werkzaamheden van de lidmaatschappen en diensten van de vereniging.
Freelancers United zoekt Office Manager Vacature Via.
Freelancers United zoekt Office Manager in marketing, communicatie en HR. februari 11, 2019 Freelancers United Amsterdam 40 uur per week. Deze vacature is verlopen. Je kunt niet meer reageren op deze functie! Freelancers United is een netwerk van meer dan 1000 professionals in marketing, communicatie en human resources.
Cursus strategische marketingcommunicatie.
De cursus wordt gegeven door Pieta Koopman en bevat naast theorie veel praktische cases, zoals het formuleren van een doelgroepensegmentatie en het ontwikkelen van een merkpiramide. Het doel van de cursus is om een volledig of eerste aanzet tot een vernieuwd strategisch marketingcommunicatieplan te ontwikkelen. Voor aanvang van de cursus vragen we eventuele bestaande marketingplannen in te sturen en je kennisvragen aan te geven. Aan bod in deze cursus komt onder andere.: Missie, visie en ambities. Doelgroepensegmentering en personas. Vertaling naar middelen en instrumenten. Vertaling naar operationele marketingplanning. Meten van de conversie, resultaten en het rendement. Eerdere deelnemers waardeerden deze cursus gemiddeld met een 80., Jojanneke van Zandwijk, Regionaal Archief Tilburg.: De cursus gaf me een hoop praktische tips, maar vooral een gedegen plan van aanpak om binnen ons werk marketing in te bedden vanaf het begin van een nieuw project. Vanessa van Deurzen-den Boer, Gemeente Hellevoetsluis.: Waardevolle informatie en goed gebracht. De cursus is helder, toegankelijk en to the point en heeft tot zelfinzicht en nieuwe ideeën geleid. Pieta Koopman is freelance marketing communicatie professional voor de culturele sector en heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de strategische marketingcommunicatie als ook de praktische uitvoering van campagnes en plannen.
Senior medewerker marketing en communicatie bij Gemeente Amsterdam ZZP Interim Freelance.
Overheidsorganisaties die interim opdrachten beschikbaar stellen. Inloggen Word lid. Interim opdrachten statistiek. Ben je al lid? Bewaarde opdrachten Mijn alerts Uitloggen. Senior medewerker marketing en communicatie. Senior medewerker marketing en communicatie. Over de opdracht. 75 per uur/ max. 8 uur per week.
freelance marketing communicatie
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Margot van der Schans Communicatie.
Je eigen marketing en communicatiespecialist. Als freelance marketing en communicatiespecialist help ik je jouw zichtbaarheid te vergroten door de marketing en communicatie van je zaak te professionaliseren. Ik luister, onderzoek, analyseer en ontwikkel een strategie, afgestemd op jouw bedrijf, waarmee jij je zaak on en offline beter kunt profileren.
Vacatures in communicatie, marketing en online OnlyHuman.
7 november 2018. De juiste boodschap op het juiste moment met behulp van marketing automation. 24 oktober 2018. Welke keuze maak jij? 11 oktober 2018. Laat LinkedIn voor je werken. 8 oktober 2018. Optimaal communiceren vanuit gemeenten: Zoek de samenwerking op. 12 september 2018. Professional aan het woord: Imce Hofman. communicatieadviseur weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere. 17 juli 2018. Professional aan het woord: René Kemper. 5 juli 2018. De grens tussen zakelijk en privé op online platformen. 29 juni 2018. Professional aan het woord: Joan Gebraad is gedetacheerd als webredacteur. 20 juni 2018. Professional aan het woord: Judy Gerritsen, Adviseur Social Media, Webcare Online Monitoring freelance.

Contacteer ons