Meer resultaten voor marketeer


marketeer
marketeer Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Wij zijn een producent en marketeer van etherische oliën. Nous sommes un producteur et distributeur d'huiles' essentielles. Als marketeer, je eerste baan zou zijn om uw e-mails te redden uit de map promoties en spam en herstellen ze in de abonnees inbox.
Vacature: Ervaren content marketeer in Berchem.
Startdatum: Zo snel mogelijk. Ben jij slim, sociaal en creatief, heb je ruime ervaring als online marketeer en wil je zowel strategisch als operationeel aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hieronder onze vacature en solliciteer hier.
Vacature Online Marketeer Purple Panda.
Deze vacature is recent gevuld, spontane sollicitaties zijn echter nog altijd welkom! Purple Panda is een jong digital bureau in Antwerpen met leuke klanten en uitdagende projecten. Vanwege een stabiele groei in online marketing projecten zoeken we iemand om ons te versterken. Als online marketeer zal jij instaan voor het genereren van buzz, bezoekers, verkopen en leads via online advertising op Facebook en Google. Voor onszelf en voor onze klanten. We zoeken iemand die voornamelijk sterk is in het uitdenken en beheren van paid advertising campagnes, maar andere skills zoals SEO, Social Media, Design, Copywriting zijn zeker een extra troef. Voor je campagnes tot een succesvol einde te brengen kan je terugvallen op creatieve collegas. Je plaatst je in de schoenen van de eindklant en denkt na over de customer journey. Je beslist welke kanalen aanpak het meeste resultaat kunnen genereren. Je zet online campagnes op op Facebook en Google. Je volgt kort op en stuurt bij wanneer nodig. Je rapporteert intern en extern de resultaten met bijhorende conclusies. Je kan deze conclusies omzetten in nieuwe campagnes die nog beter presteren. Je bent leergierig en deelt graag je kennis. Je kan op een heldere manier resultaten communiceren aan de klant.
Marketeer Lies van Wyngene over de Excel-hel in haar organisatie.
Product Prijs FAQ Inspiratie Blog Downloads Webinars Demo gratis proef Inloggen. Husky Marketing Planner. Marketeer Lies Van Wyngene over marketing planning in Excel. 29 december 2020. Marketeer Lies Van Wyngene over de Excel-hel in haar marketingorganisatie en de noodzaak naar een centrale, digitale tool voor marketing planning.
Online marketeer content creator Perfect Pixel. Asset 1. Asset 2. Asset 1. Asset 1. Asset 2.
DIT HEB JE TE BIEDEN én meer. Een kleerkast vól verschillende petjes om op te zetten: je voelt je net zo goed online marketeer als content creator als social media expert. Je goochelt met SEO en jongleert met Google Ads en Analytics.
HRmagazine Digital Marketeer.
De Nieuwe Media Groep het mediabedrijf achter de merken HRmagazine FDmagazine zoekt een digital marketeer. De Nieuwe Media Groep het mediabedrijf achter de merken HRmagazine FDmagazine zoekt een digital marketeer. Als Digital Marketeer laat je de online community van HRmagazine en FDmagazine groeien.
Vacature Digital Marketeer Brugge SKINN BRANDING AGENCY.
Je hebt minstens 4 jaar relevante ervaring in een soortgelijke job, waardoor je moeiteloos met klanten praat over diverse digitale marketing kanalen, platformen en tools. Je bent een all-round digital marketeer, maar je hebt een meer diepgaande kennis over minstens één van volgende topics: paid advertising, funnel marketing, analyse en rapportering, marketing automation, SEO, CRO.
Vacatures Marketeer februari 2021 Accent Jobs.
Gelieve je aan te melden om zoekopdrachten te bewaren. Sorteren op: Relevantie. Kans op vast. Digital Marketing Specialist. Kans op vast. Digital Marketing Specialist. Kans op vast. Kans op vast. Kans op vast. Kans op vast. Kans op vast. ONLINE MARKETEER TIJDELIJK.

Contacteer ons