Resultaten voor aan


aan
gevoelig voor / aan taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
gevoelig voor / aan. Gevoelig voor is standaardtaal in het hele taalgebied. In België wordt soms gevoelig aan gebruikt, maar die combinatie is geen standaardtaal. Hij is nogal gevoelig voor kritiek. Allergisch aan / voor. Meer weten over Team Taaladvies?
vooraan / voor aan taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Voor aan wordt altijd in twee woorden geschreven als beide woorden tot een verschillend zinsdeel behoren. De kleine panda komt voor aan de zuidkant van de oostelijke Himalaya. voor en komen vormen samen het werkwoord voorkomen. Boven aan de brief / bovenaan de brief.
waaraan / waar aan taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens, nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, aan, achter, door, heen, in, mee, op, toe, uit, van, voor. In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wie.
Eén dode en drie gewonden bij schietpartij aan Berlijnse nachtclub buitenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Eén dode en drie gewonden bij schietpartij aan Berlijnse nachtclub. 16-09-17, 07.09u Bron: Belga. 1 Polizei Berlin/ Twitter. In de Duitse hoofdstad Berlijn is vanochtend één dode gevallen bij een schietpartij aan een nachtclub. Er vielen ook drie gewonden, zo zegt de politie.
eropaan / erop aan / er op aan taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
eropaan / erop aan / er op aan. eropaan / erop aan / er op aan. We schrijven erop aan in twee woorden als aan deel uitmaakt van een afzonderlijk zinsdeel. Erop is dan een voornaamwoordelijk bijwoord dat we kunnen vervangen door het oorspronkelijke voorzetsel op en een naamwoord.

Contacteer ons